Хотите сделать посильный вклад в развитие Ubuntu и русскоязычного сообщества? Помогите нам с документацией!
Ты тут без этого,то у тебя кривовато вышло.Я ж говорил нельзя компилировать с disable screensaver.Скачай библиотеку.
checking for dbus-binding-tool... yeschecking for DBUS... noconfigure: error:D-Bus development headers not found.Use --disable-dbus if you do not need D-Bus support.
apt-cache search dbus | grep devlibcryptui-dev - the UI library for DBUS functions exported by seahorse (development)libdbus-1-dev - simple interprocess messaging system (development headers)libdbus-1-qt3-dev - dbus bindings for Qt 3 (backport of the Qt 4 bindings)libdbus-glib-1-dev - simple interprocess messaging system (GLib interface)libdbus-qt-1-dev - simple interprocess messaging system (Qt interface)libhildonmime-dev - Hildon desktop MIME type hander - development fileslibpolkit-dbus-dev - library for accessing PolicyKit via D-Bus - development fileslibstrigiqtdbusclient-dev - development files for libstrigiqtdbusclientmce-dev - development files for mcebmpx-dev - BMPx development static library and header fileslibdbus-ocaml-dev - OCaml bindings for the D-Bus APIlibpackagekit-dev - Library for accessing PackageKit (development files)telepathy-devel - Telepathy Development packagestelepathy-devel-gtk - Telepathy Development packages for GTKtelepathy-devel-qt - Telepathy Development packages for QTgnome-settings-daemon-dev - Utility library for accessing gnome-settings-daemon over DBUSlibgvfscommon-dev - userspace virtual filesystem - development files
не зря писали про ubuntu way у меня была такая фигня, оказалось что какой-то пакетик затерялся от старой версии, нашел в синаптике, удалил, все норм
Страница сгенерирована за 0.025 секунд. Запросов: 19.